Elbiler og plug-in hybrider leveres med Type 1 eller Type 2 ladekontakt (uttak) innebygd i bilen.
Generelt sett har eldre og en del asiatiske elbiler Type 1 ladekontakt, mens nyere elbiler produsert for det europeiske markedet har Type 2 som standard.
Type 1-kontakten støtter kun vekselstrøm og 1 fase og kan maksimalt håndtere opptil 7,4kW ladeeffekt og 32A.
Type 2 kontakten støtter både veksel- og likestrøm, 1 og 3 fase og kan maksimalt håndtere opptil 22kW ladeeffekt og 32A støtte.

Ja. Zaptec Go er produsert i Norge, og er spesielt tilpasset tøffe norske forhold. Den har høy beskyttelsesgrad mot vann- og støvinntrengning.
I tillegg kan du låse ladekabelen til laderen, og bruke den innebygde RFID-sensoren for autentisering (kommer snart). På den måten har du full kontroll på ladingen. Du kan derfor være trygg på at du kan lade sikkert utendørs uansett værforhold.

Zaptec Go er en kraftfull ladestasjon som leverer opp til 22kW. Det tilsvarer omtrent 100 km kjørelengde etter kun én times lading. Det vil aldri være Zaptec Go som begrenser ladehastigheten, men andre faktorer som:

- Hvor høy ladehastighet bilen støtter

- Hvor mye strøm du har tilgjengelig

- Begrensninger på ladekabelen

- Hvor mye strøm du har på batteriet i bilen

Intrastruktur: 230 IT/400TN nett, 1-fase/3-fase kabel, sikringsverdi

Lading via ladestasjon er tryggere, raskere og enklere sammenliknet med lading via vanlig stikkontakt. Sistnevnte bør kun brukes som nødløsning når ingenting annet er tilgjengelig.

Nei, men vi vil anbefale at laderen tilkobles internett.
Zaptec Go har innebygd WiFi og 4G LTE-M gratis fra Telenor. Den mottar jevnlige programvareoppdateringer med nye funksjoner, og du kan samtidig enkelt styre laderen fra mobilen.

Nei. Montering av ladestasjon må gjøres av en godkjent elektriker.
Kjøper du installasjon sammen med din nye Zaptec Go, setter vi deg i kontakt med en av våre dyktige sertifiserte Zaptec-partnere.

Eco Mode er en funksjon som er tilgjengelig i Zaptec-appen
Ved aktivering av Eco Mode, vil lading automatisk bli utsatt til når strømprisene er lave. På den måten vil det bli enda mer økonomisk å kjøre elektrisk.
Basert på våre estimater kan du forvente deg 15-20% lavere ladekostnader ved Eco Mode aktivert.

Å lade med Zaptec innebærer at du bruker et av de mest avanserte og sikreste laderne på markedet. Zaptec Go hever ladeopplevelsen på alle måter. Faktisk er vi så sikre på at du kommer til å bli fornøyd, at den leveres med hele 5 års garanti.

Kundesenter

+47 22 12 00 72

Send oss en melding

ks@nordlysenergi.com